Bel mij terug

  Administratie
  HomeAdministratie

  Administratie

  Overzichtelijke administratie
  voor uw bedrijf

  Goede administratie is belangrijk als u een bedrijf runt. Maar het kost nogal wat tijd. Bovendien vraag het veelal om specifieke kennis. Wij verzorgen de administraties van agrarische bedrijven, MKB-bedrijven en zzp’ers. Een overzicht:

  Financiële administratie

  De financiële administratie kan aanvoelen als een blok aan het been. Toch is het heel belangrijk dat u uw administratie goed inricht en organiseert. Ziet u hier tegenop? Wij nemen u dit graag uit handen.

  Meer over financiële administratie +

  Jaarrekeningen

  Een jaarrekening biedt een helder inzicht in de financiële resultaten van het afgelopen boekjaar. Wij maken deze voor agrarische bedrijven, MKB-bedrijven en zzp’ers. En met online boekhouden heeft u het hele jaar door een actueel inzicht.

  Meer over jaarrekeningen maken +

  Belastingaangiftes

  Wij verzorgen graag uw belastingaangiftes. Dit doen we voor agrarische bedrijven, MKB-bedrijven en particulieren. Met persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid. We denken met u mee en adviseren u over uw aangiftes.

  Meer over belastingaangiftes +

  Mestadministratie

  Iedere agrarisch ondernemer is verplicht een meststoffen- administratie bij te houden. Dat kost best wat tijd. Wij helpen u graag bij het registreren en het voeren van een overzichtelijke mestadministratie.

  Meer over mestadministratie +

  Second opinion

  Twijfelt u of uw belastingaangifte klopt en of alle fiscale voordelen zijn benut? Wij voeren graag een second opinion uit. We gaan altijd eerst met u in gesprek. Vaak blijkt er meer mogelijk, wat u geld scheelt. Interesse? Neem vandaag nog contact op.

  Meer over een second opinion +

  Nieuws

  • 08/05/2018

   Verlengde navorderingstermijn

   Des Belastingdienst kan een navorderingsaanslag opleggen wanneer aanvankelijk te weinig belasting is geheven. De bevoegdheid om een navorderingsaanslag op te leggen vervalt normaliter vijf jaar na het tijdstip waarop de belastingschuld is ontstaan.

   Lees verder +
  • 08/05/2018

   Pensioenbesluit aangepast per 1 januari 2018

   De Belastingdienst kan een navorderingsaanslag opleggen wanneer aanvankelijk te weinig belasting is geheven. De bevoegdheid om een navorderingsaanslag op te leggen vervalt normaliter vijf jaar na het tijdstip waarop de belastingschuld is ontstaan.

   Lees verder +

  We zijn graag uw meedenkende
  sparringpartner

  Wilt u graag dat uw administratieve en bedrijfsproces soepel verlopen? En dat u geen kansen mist? Neem dan contact op met HermanSmit.nl Advies, Agro & Administratie. We zijn graag uw meedenkende sparringpartner. Voor agrarische bedrijven, MKB’ers en zzp’ers.

   Wij bellen u

  Wij gaan verhuizen!

  Wij hopen na 1 maart te verhuizen naar Nunspeet. Ons nieuwe adres en telefoonnummer wordt:

  Industrieweg 66B | 8071 CW Nunspeet
  T. 0341 - 230 600