Bel mij terug

  Financiële administratie
  HomeAdministratieFinanciële administratie

  Financiële administratie & online boekhouden

  De financiële administratie kan aanvoelen als een blok aan het been. Toch is het heel belangrijk dat u uw administratie goed inricht en organiseert. Want dan houdt u het overzicht. U weet precies hoe uw bedrijf ervoor staat. Op basis van de cijfers kunt u sturen en zo nodig bijsturen.

  Ziet u hier tegenop? Wij nemen u dit graag uit handen.

  Met kennis van de agrarische sector

  We hebben ons gespecialiseerd in advies en administratie voor de agrarische sector. We weten wat er speelt in de sector en begrijpen uw belangen. Immers, we komen zelf uit de landbouw. Ook veel MKB-bedrijven en zzp’ers kiezen voor de kennis en slagkracht van ons kantoor.

  Online administratie

  Bij ons kunt u kiezen voor online boekhouden. Daarvoor hebben wij verschillende mogelijkheden, onder andere afhankelijk van de omvang van uw administratie.

  Voor de grotere administraties werken wij met Teleboekhouden op AccountView. U boekt dan rechtstreeks in ons systeem via Basecone. Omdat er geen gegevens hoeven te worden uitgewisseld, beschikken u en wij beide over dezelfde versie. We hebben hiervoor een extra server ingericht. Een groot voordeel van online boekhouden is ook, dat u het hele jaar door inzicht heeft in de actuele cijfers, op het moment dat u dat wenst.

  Daarnaast voor de kleinere administraties Visma-e-Accounting. Dit is een nog modernere vorm van online-boekhouden waar ook de bankmutaties rechtstreeks in de administratie staan. Wij kunnen in uw administratie werken en kunnen u helpen met uw administratie en de jaarrekening opstellen. Zie ook de speciale flyer voor de overige voordelen.

  Groot voordeel van online boekhouden is dat sneller gewerkt kan worden aan tussentijdse rapporten en prognoses.

  Visma eAccounting 30 dagen gratis proberen?

  Jaarrekeningen maken

  Laat u bij ons uw financiële administratie verzorgen? Dan maken we voor u na elk boekjaar vanzelfsprekend ook de jaarrekening. Veel ondernemers beschouwen dit slechts als een verplichting. Wij zien dat anders. Een goed opgestelde jaarrekening is een belangrijk document dat u inzicht biedt in het financiële reilen en zeilen van uw bedrijf. Op basis daarvan kunt u beslissingen nemen, al dan niet met ons advies.

  Meer over jaarrekeningen maken +

  Prognoses maken

  Wilt u ook informatie over de toekomst van uw bedrijf? Dan kunnen wij voor u prognoses maken. Dit doen we op basis van de cijfers en met informatie over toekomstige investeringen en ontwikkelingen in de markt, zoals kostprijsveranderingen. Het kan gaan om een jaarprognose, maar ook om een prognose voor de komende 5 of 10 jaar. Op basis hiervan kunt u beslissingen nemen, bijvoorbeeld over investeringen in bijvoorbeeld grond, gebouwen, machines of fosfaatrecht.

  Wilt u ook de zekerheid van goede financiële administratie?

  Neem contact op!

  Wij gaan verhuizen!

  Wij hopen na 1 maart te verhuizen naar Nunspeet. Ons nieuwe adres en telefoonnummer wordt:

  Industrieweg 66B | 8071 CW Nunspeet
  T. 0341 - 230 600