Bel mij terug

  Bedrijfsplannen & financieringsaanvragen
  HomeAdviesBedrijfsplannen & financieringsaanvragen

  Bedrijfsplannen maken en financierings- aanvragen regelen

  Heeft u plannen voor bedrijfsuitbreiding? Een nieuwe stal, nieuwe machines, meer grond of een bedrijfsovername? En moet u daarvoor een financieringsaanvraag indienen bij de bank? Wij adviseren u volledig. Samen maken we een gedegen en overtuigend bedrijfsplan voor uw bank.

  Een bedrijfsplan opstellen

  Banken worden steeds voorzichtiger met het verstrekken van financieringen. Bovendien duurt het langer voordat een aanvraag wordt afgehandeld. Het is dus heel belangrijk dat u uw financieringsaanvraag goed onderbouwt met een bedrijfsplan. Want dit vergroot uw kansen op financiering aanzienlijk. Zo’n plan omvat meestal de volgende onderdelen: Onderneming, Ondernemer, Rentabiliteit, Zekerheid en Solvabiliteit. We maken ook prognoses van de situatie na de investering. Bent u akkoord met het bedrijfsplan? Dan dienen we uw financieringsaanvraag in.

  Verslaglegging voor de bank

  De financiële verslaglegging is niet alleen belangrijk voor de financiering, maar ook met het oog op de jaarlijkse check van uw financiering: de revisie. Op basis hiervan bepaalt de bank of de financiering nog past bij uw bedrijfsvoering. Ze kijkt niet alleen naar de jaarcijfers, maar ook naar ontwikkelingen binnen uw bedrijf en uw branche.

  Al met al moet u veel gegevens verzamelen. Ook over bijvoorbeeld de veestapel, de melkproductie en het grondoppervlak. De rapportage moet u aanbieden via de Standaard Business Rapportage (SBR): de nationale standaard voor de digitale uitwisseling van alle bedrijfsmatige rapportages. Kortom, tijdrovend werk waarin gemakkelijk iets verkeerd gaat. Wij kunnen we de verslaglegging optimaliseren. Voor de bank én voor uzelf. Want u heeft een helder inzicht in uw bedrijfsvoering.

  Verzorgt u uw bedrijfsplan en financieringsaanvraag graag zorgvuldig?

  Maak kennis met ons

  Wij gaan verhuizen!

  Wij hopen na 1 maart te verhuizen naar Nunspeet. Ons nieuwe adres en telefoonnummer wordt:

  Industrieweg 66B | 8071 CW Nunspeet
  T. 0341 - 230 600