Bel mij terug

  Voor wie
  HomeVoor wie

  Voor wie

  Voor wie wij werken

  HermanSmit.nl Advies, Agro & Administratie is stevig geworteld in de agrarische sector. Wij adviseren agrarische bedrijven over subsidies, investeringen en vrijstellingen. We begeleiden bij bedrijfsovernames en verkoop of staking van uw onderneming. En verzorgen natuurlijk uw financiële administratie en belastingaangiften. Deze kennis zetten we ook graag in voor midden- en kleinbedrijven en zzp’ers. Ook particulieren kunnen rekenen op onze persoonlijke dienstverlening.

  Agrarische sector

  Uw agrarisch bedrijf is altijd in beweging. Hoe houdt u het overzicht? En hoe maakt u de juiste keuzes? Schakel ons in als uw sparringpartner. Fiscaal-juridisch, bedrijfseconomisch en financieel. Wij staan graag naast u; persoonlijk en betrokken. Ontdek wat wij voor u kunnen doen.

  Lees verder +

  MKB

  Heeft u een MKB-bedrijf? Dat vraagt om slim ondernemerschap. En om de juiste keuzes. Wij zijn graag uw sparringpartner. Financieel, fiscaal-juridisch en bedrijfseconomisch. Wij adviseren u als mede-ondernemer en verzorgen uw administratie. Ontdek onze meerwaarde voor het MKB.

  Lees verder +

  ZZP

  Als zzp’er houdt u alle ballen in de lucht. Daarnaast houdt u uw administratie bij. Maar dat is niet uw core business. Wij zijn graag uw klankbord. We verzorgen uw administratie en adviseren u; financieel, fiscaal en juridisch. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

  Lees verder +

  Particulieren

  Ziet u op tegen de belastingaangifte? En wilt u fouten voorkomen bij het aanvragen van toeslagen? Wij helpen u graag. Dan weet u zeker dat u niet teveel belasting betaalt. En dat u de toeslagen krijgt waar u recht op heeft. Ontdek wat wij voor u kunnen doen.

  Lees verder +

  Nieuws

  • 08/05/2018

   Pensioenbesluit aangepast per 1 januari 2018

   De Belastingdienst kan een navorderingsaanslag opleggen wanneer aanvankelijk te weinig belasting is geheven. De bevoegdheid om een navorderingsaanslag op te leggen vervalt normaliter vijf jaar na het tijdstip waarop de belastingschuld is ontstaan.

   Lees verder +
  • 08/05/2018

   Verlengde navorderingstermijn

   Des Belastingdienst kan een navorderingsaanslag opleggen wanneer aanvankelijk te weinig belasting is geheven. De bevoegdheid om een navorderingsaanslag op te leggen vervalt normaliter vijf jaar na het tijdstip waarop de belastingschuld is ontstaan.

   Lees verder +

  We zijn graag uw meedenkende
  sparringpartner

  Wilt u graag dat uw administratieve en bedrijfsproces soepel verlopen? En dat u geen kansen mist? Neem dan contact op met HermanSmit.nl Advies, Agro & Administratie. We zijn graag uw meedenkende sparringpartner. Voor agrarische bedrijven, MKB’ers en zzp’ers.

   Wij bellen u

  Wij gaan verhuizen!

  Wij hopen na 1 maart te verhuizen naar Nunspeet. Ons nieuwe adres en telefoonnummer wordt:

  Industrieweg 66B | 8071 CW Nunspeet
  T. 0341 - 230 600