Bel mij terug

  Jaarrekening maken
  HomeAdministratieJaarrekening maken

  Jaarrekening en tussentijdse overzichten maken

  Hoe staat uw bedrijf er financieel voor? Belangrijk om te weten. Want op basis van actuele gegevens kunt u zo nodig bijsturen en kunt u plannen maken voor de toekomst. De verplichte jaarrekening biedt u dit inzicht. Wij verzorgen deze voor zowel agrarische bedrijven als MKB-bedrijven en zzp’ers. U kunt bij ons ook terecht voor tussentijdse cijfers; belangrijke informatie om op te sturen.

  Een jaarrekening laten maken

  Voor veel bedrijven is het verplicht een jaarrekening te laten opstellen en deze te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Een jaarrekening is een overzicht van de financiële situatie van uw onderneming over het afgelopen boekjaar. Een jaarrekening bestaat uit een balans, een winst- en verliesrekening en een toelichting op beide. Besteedt u de administratie aan ons uit? Dan stellen we ook uw jaarrekeningen op. Dat doen we op maat voor uw bedrijf.

  Kwartaalrapportages

  Wilt u graag tussentijds snel inzicht in de actuele cijfers om tijdig te kunnen bijsturen als dit nodig is? Dan verzorgen wij graag de kwartaalrapportages voor u.

  Actuele cijfers met online boekhouden

  Wilt u ook altijd actuele cijfers? Kies dan voor online boekhouden.

  Ook behoefte aan inzicht in de prestaties van uw bedrijf?

  Neem contact op!

  Wij gaan verhuizen!

  Wij hopen na 1 maart te verhuizen naar Nunspeet. Ons nieuwe adres en telefoonnummer wordt:

  Industrieweg 66B | 8071 CW Nunspeet
  T. 0341 - 230 600