Bel mij terug

  Second opinion
  HomeAdministratieSecond opinion

  Second opinion

  Twijfelt u of uw aangifte correct is en of alle fiscale voordelen zijn benut? Klopt het wel dat u zoveel moet betalen? Of dat u maar zo weinig geld terugkrijgt? Wij voeren graag een second opinion uit.

  Onze aanpak: persoonlijk en gedegen

  We voeren de second opinion uit zoals u kunt verwachten van ons kantoor: persoonlijk, betrokken en verregaand meedenkend. Dat betekent dat we altijd met u in gesprek gaan. Hoe staat uw bedrijf ervoor? Welke plannen heeft u voor de toekomst? Daarna analyseren we de aangifte zoals die is opgesteld door uw eigen belastingadviseur, accountant of administrateur. En het is onze ervaring dat er dan vaak andere oplossingen mogelijk zijn die u mogelijk geld kunnen opleveren.

  Een compact en slagkrachtig kantoor

  HermanSmit.nl Advies, Agro & Administratie is een compact en slagkrachtig kantoor. Dat betekent: veel persoonlijke aandacht en grote betrokkenheid bij u als ondernemer en bij uw bedrijf. We staan naast u en denken verregaand met u mee. We adviseren u oplossingen waar u zelf mogelijk niet aan dacht. U mist dus geen kansen. Samen maken we werk van een gezonde bedrijfsgroei.

  Wilt u ook zekerheid over uw belastingaangifte?

  Neem contact op!

  Wij gaan verhuizen!

  Wij hopen na 1 maart te verhuizen naar Nunspeet. Ons nieuwe adres en telefoonnummer wordt:

  Industrieweg 66B | 8071 CW Nunspeet
  T. 0341 - 230 600