Bel mij terug

  Particulieren
  HomeVoor wieParticulieren

  Financiële administratie voor particulieren

  Ziet u op tegen de belastingaangifte? En wilt u fouten voorkomen in de aanvraag van toeslagen? Wij helpen u graag, met kennis van de actuele wet- en regelgeving. Schakelt u ons in, dan weet u zeker dat u niet teveel belasting betaalt. En dat u de toeslagen krijgt waar u recht op heeft.

  Aangifte inkomstenbelasting

  Met de aangifte inkomstenbelasting doet u aangifte van uw inkomsten. Hoeveel geld u betaalt of terugkrijgt, hangt af van uw persoonlijke situatie. Die situatie kan per jaar verschillen. Het is dus belangrijk dat u de aangifte zorgvuldig verzorgt. De Belastingdienst vult weliswaar veel gegevens zelf al in, maar het is belangrijk om die gegevens goed te controleren.

  Toeslagen aanvragen

  Vermoedt u dat u recht heeft op zorgtoeslag, huurtoeslag en/of kinderopvangtoeslag. Dan kunt u dit aanvragen bij Belastingdienst/Toeslagen. Het kindgebonden budget hoeft u meestal niet zelf aan te vragen. Een toeslag aanvragen doet u met Mijn Toeslagen op de website van de Belastingdienst. Het is belangrijk dat de aanvraag geen fouten bevat. Dit voorkomt dat u de toeslag misloopt, of te weinig toeslag krijgt. Of dat u teveel krijgt, waardoor u geld moet terugbetalen.

  Wilt u zekerheid over uw belastingaangifte en toeslagaanvraag?

  Neem dan contact op

  Wij gaan verhuizen!

  Wij hopen na 1 maart te verhuizen naar Nunspeet. Ons nieuwe adres en telefoonnummer wordt:

  Industrieweg 66B | 8071 CW Nunspeet
  T. 0341 - 230 600